Navigatie

Fysiotherapeuten

Els van der A

In 1986 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie te Enschede. Na eerst gewerkt te hebben in een ziekenhuis en in een praktijk, ben ik in 1989 mijn eigen praktijk begonnen. Eerst in de Spreeuwenstraat te Hengelo en sinds 1992 op het huidige adres.

Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik natuurlijk diverse studies / cursussen gevolgd. Vanaf 2013 ben ik ook geregistreerd oedeemtherapeut. Mocht uw behandelwens niet binnen mijn praktijk mogelijk zijn, dan zal ik u binnen mijn netwerken doorverwijzen naar een geschikte collega.

Ik ben aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en sta bij hen ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Ook beschik ik over een BIG-registratie (Nederlandse databank voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg)

Marjan Rakers – Bergijk

Fysiotherapeut Marjan Rakers In 1979 heb ik in Enschede mijn diploma fysiotherapie behaald en ben gelijk aan het werk gegaan in een particuliere praktijk, na 2 jaren ben ik ook les gaan geven aan de opleiding voor fysiotherapie in Enschede, thans de Saxion Hoge school, waar ik nog steeds betrokken ben. Mijn belangstelling voor het bekken in de breedste zin van het woord is al tijdens de opleiding ontstaan. Ik ben dan direct met diverse bij- en nascholingen begonnen en doe dit tot op de dag van vandaag.

Nadat de specialisatie bekkenfysiotherapie in december 2003 een feit werd, ben ik na het behalen van mijn diploma bekkenfysiotherapie vervolgens geregistreerd als bekkenfysiotherapeut.

Als bekkenfysiotherapeut houd ik mij bezig met de behandeling en preventie van klachten in het gebied van buik, bekken en lage rug bij mannen, vrouwen, kinderen en ouderen.